Vacature chauffeur CE

Afwisselend werk in een leuk en levendig transportbedrijf?

Goede sfeer en dito collega’s?

Vaste vrachtwagen?

Lees dan verder als je in Zuid-Holland/omgeving De Lier woont, geen negen tot vijf mentaliteit en wel relevante werkervaring hebt!

Q-Expresse is niet alleen een bedrijf met een prima reputatie maar ook een werkgever met gewoon goeie primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden. En gezellige personeelsuitjes, zoals een barbecue en een etentje.

Belangrijk; bij ons ben je geen nummer maar een gewaardeerde chauffeur. Jouw collega’s zijn ervaren, hebben hart voor de zaak en vormen samen een hecht en flexibel team; voor dat team zoeken we ervaren chauffeurs die dat aanspreekt en die net als iedereen in ons team een sterk verantwoordelijkheidsgevoel  heeft ten aanzien van de klant en de lading.

Onze klanten vinden Q-Expresse een onmisbare hulp in noodsituaties waar ze altijd een beroep op kunnen doen. Dag en nacht, doordeweeks of in het weekend. Daar zijn we trots op en daar werken we hard aan. Met zijn allen. Dat kan alleen als iedereen zich gewaardeerd voelt.

De service die wij verlenen aan onze relaties is van een hoog niveau en daar staan wij om bekend –  wij lossen immers altijd allerlei noodsituaties op. Dat maakt iedereen bij ons trots. En wij maken graag met je kennis als ook jij een trots lid van dat Q-Expresse team wil zijn.

Werken bij Q-Expresse biedt naast die zekerheid, die waardering en dat hechte team ook veel variatie. De diensten zijn in ons 24/7 transportbedrijf verschillend en daar kun je altijd je voorkeur in kwijt; voor iedereen moet het werk plezierig zijn. Dat lukt in de wintertijden soms wat minder; we nemen dan al het werk aan en soms moeten we dan gezamenlijk de schouders eronder zetten en de voorkeuren even opzij –  ook dat is teamwork.

De opdrachten van onze klanten brengen ons overal om ze uit de brand te helpen. Nationaal, internationaal, het zuiden van het land of het oosten? Dat er soms geen peil op te trekken is maakt het juist zo avontuurlijk en aantrekkelijk. Ook dat maakt ons team trots en sterk –  we kunnen veel aan, gaan overal graag heen en dragen dat ook uit.

Wel houden we de verdeling goed in de gaten en waar nodig en gewenst splitsen we de binnenlandse- en buitenlandse ritten. Dus met je brede inzetbaarheid, desnoods ’s avonds en in het weekend, pas je des te beter in het team want ook hier steunen we elkaar door dik en dun! Als je ook dat aantrekkelijk vindt ben je bij ons aan het juiste adres.

Geen dag is dus hetzelfde maar de planning is bindend; ook daarin weet jij als nieuw teamlid wat er van je verwacht wordt. En al het werk wordt adequaat en met zorg uitgevoerd: onze betrouwbare reputatie maakt het team trots om dit zo te houden, dus;  samen uit, samen thuis.

En we hebben bij dit alles niet alleen respect voor elkaar; we zijn net zo zuinig op het nieuwe en jong gebruikte materiaal waar we mee werken.

Daarnaast komt je zelfstandigheid en verantwoordelijkheid ook tot uitdrukking in administratieve netheid; je bent nauwkeurig en zorgt voor een prima afwerking van de administratie van de vracht.

Daar staan natuurlijk hele goeie arbeidsvoorwaarden tegenover zoals niet alleen die vaste vrachtwagen, want ook het financiële gedeelte is met een 13e maand prima geregeld! Tevens is het salaris conform de cao en dit kan, afhankelijk van leeftijd en bijvoorbeeld het rijden op het binnenland of buitenland en ervaring, per persoon natuurlijk verschillen.

Bij Q-Expresse sta je er nooit alleen voor en bieden we je altijd een luisterend oor; we helpen elkaar en maken samen het werk af, dagelijks of wekelijks.

Zoek jij voor een langere periode die goeie samenwerking in ons goed gemotiveerde team?

Stuur dan je sollicitatie via e-mail, met eventueel je CV en referenties van je vorige werkgever(s), naar info@q-expresse.nl of vul onderstaand formulier in.

Q Expresse

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Q Expresse

Q-Expresse