Quo vadis? Ofwel; waar ga je heen?

Q-Expresse is vanaf 2005 graag en met grote zorg voor u onderweg. Dit trotse bedrijf begon met één busje; nu rijden we met vijftien nieuwe en jong gebruikte vrachtwagens langs de oneindige vangrails naar daar waar uw goederen afgeleverd moeten worden. Vanuit onze standplaats De Lier in het Westland (het Europese hart van bloemen, fruit en groente), brengen wij u ongeacht de route toch steeds hetzelfde; want ons doel is altijd service en kwaliteit leveren. 

Q Expresse

Met ons inmiddels bijzonder grote klantennetwerk zijn de bestemmingen talrijk. Als schakel tussen bijvoorbeeld groothandel en winkeliers weten wij niet alleen de weg, maar brengen wij beslist meer dan uw producten van A naar B. Onze focus is namelijk tweevoudig; uw producten op tijd afleveren én tegelijk op een kwalitatieve wijze met zorg transporteren, importeren of exporteren.

Dat kan trouwens ook met uw oplegger of met een van onze eigen trailers, al dan niet met  koel- en vriescompartiment. En is er geen laadperron dan staan wij met een laadklep en eventueel met een pompwagen paraat.

24/7 actief en bereikbaar

Service en kwaliteit zijn bij ons al vanaf dat eerste busje leidend geweest en dat is vandaag nog steeds (en blijft) het geval. Met onze groei zijn ook onze professionaliteit & flexibiliteit doorontwikkeld –  meedenken met onze opdrachtgevers staat bij ons aan de basis van de samenwerking. Zo hebben wij een eigen servicebus voor onderhoud en pechgevallen, die wij binnenkort ook voor onze vaste klantenkring ter beschikking gaan stellen; ook hier is het waar mogelijk ondersteunen van onze klanten ons devies, dat doen we natuurlijk 24/7.  

Dat kan alleen met prima personeel dat hart voor de zaak heeft; dat zij continu alert zijn op service en kwaliteit resulteert in een waardevolle en duurzame wisselwerking met onze relaties.

Wij overtuigen u graag met onze inzet, professionaliteit, flexibiliteit en goede service; voor Q-Expresse zijn het kernwaarden die altijd voorop staan.

Q-Expresse