Vacature administratief medewerk(st)er

Afwisselend werk in een leuk en levendig 24/7 transportbedrijf?

Goede sfeer en dito collega’s? 

Lees dan verder als je binnen 20 kilometer van De Lier woont, geen negen tot vijf mentaliteit en wel relevante werkervaring hebt!

Q-Expresse is niet alleen een bedrijf met een prima reputatie maar ook een werkgever met

goeie primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden. En gezellige personeelsuitjes, zoals een barbecue en een etentje.

Belangrijk; bij ons ben je geen nummer maar een gewaardeerde collega. Jouw collega’s zijn ervaren, hebben hart voor de zaak en vormen samen een hecht en flexibel team; ter ondersteuning van ons team zoeken we een ervaren administratief medewerk(st)er die dat aanspreekt!

Onze klanten vinden Q-Expresse een onmisbare hulp in noodsituaties waar ze altijd een beroep op kunnen doen. Dag en nacht, doordeweeks of in het weekend. Daar zijn we trots op en daar werken we hard aan. Met zijn allen. Dat kan alleen als iedereen zich gewaardeerd voelt. Een onderdeel van jouw werk is het zo goed mogelijk voorbereiden van de planning zodat eventuele problemen ’s nachts of in het weekend zoveel mogelijk voorkomen worden.

De service die wij verlenen aan onze relaties is van een hoog niveau en daar staan wij om bekend –  wij lossen immers altijd allerlei noodsituaties op. Dat maakt iedereen bij ons trots. En wij maken graag met je kennis als ook jij een trots lid van dat Q-Expresse team wil zijn.

De opdrachten van onze klanten brengen ons overal om ze uit de brand te helpen. Nationaal, internationaal, het zuiden van het land of het oosten? Dat er soms geen peil op te trekken is maakt het juist zo avontuurlijk en aantrekkelijk. Ook dat maakt ons team trots en sterk –  we kunnen veel aan, gaan overal graag heen en dragen dat ook uit, ook op kantoor!

Je werkzaamheden op de administratie zijn divers en bestaan onder andere uit:

  • personeelszaken, zoals de urenadministratie en contacten bijhouden en dergelijke,
  • inscannen & ordenen van vrachtpapieren,
  • crediteurenadministratie (inkoopfacturen, bonnetjes inboeken en bijhouden),
  • meedenken en overleggen met de boekhouder en/of accountant,
  • inkomende post behandelen en sorteren,
  • e-mails verwerken en de telefoon opnemen.

Q-Expresse is een transportbedrijf en het snel kunnen handelen bij onvoorziene kwesties is essentieel, juist omdat ook de administratie erg belangrijk is voor het in beweging houden van het transport.

In dat kader is het van belang dat je accuraat bent;  dat je houdt van nauwkeurigheid en precisie. Je moet voor deze functie echt grondig en precies kunnen werken.

Daarnaast wordt er gewerkt met vertrouwelijke bedrijfs- en personeelsinformatie dus discretie en verantwoordelijkheid zijn daarbij belangrijke eigenschappen.

Mede daarom zoeken wij graag iemand die serieus is en net als wij een langdurig dienstverband nastreeft. Ook verwachten wij dat je openstaat om nieuwe vaardigheden te leren, bijvoorbeeld via cursussen.

Q-Expresse streeft na dat ons personeel zich kan ontwikkelen; daar hebben wij allen baat bij dus ook hierin ondersteunen wij jullie graag!

Bij Q-Expresse sta je er nooit alleen voor en bieden we je altijd een luisterend oor; we helpen elkaar en maken samen het werk af, dagelijks of wekelijks.

Zoek je voor een langere periode die goeie samenwerking in ons goed gemotiveerde team?

Q Expresse

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Q Expresse

Q-Expresse